Let iz Beča za Beograd, prevoz instrumenta

Koja je cena najpovoljnije avio karte iz Beča za Beograd 20. marta u jednom pravcu? Prtljag je samo ručni, medjutim nosim i instrument, gitaru, kolika je doplata za to? Hvala unapred!

ODGOVOR

Let iz Beča za Beograd iznosi 228 eura. Let je direktan, a avio kompanija je Air Serbia. 

Ponudu svih letova pogledajte na linku Beč Beograd 

Za gitaru Vam preporučujemo transport na dodatnom sedištu u avionu pošto su instrumenti krhki i lako lomljivi. 

Za prevoz instrumenta na dodatnom sedištu neophodno je odobrenje avio kompanije. Zato nas već prilikom rezervacije karte obavestite putem maila na info@aerogaga.com da želite da kupite dodatno sedište za instrument i informišite nas o vrsti, težini i dimenzijama instrumenta.

Instrument mora biti upakovan u zaštitnu kutiju zaobljenih ivica. Manji instrumenti će biti smešteni na dodatno sedište, dok će veći instrumenti biti postavljeni na pod ispred dodatnog sedišta.

Dodatno sedište za instrument će Vam biti naplaćeno po istoj tarifi kao i Vaše sedište. 

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Korisnička podrška za kupovinu avio karata

Za sva dodatna pojašnjenja ili našu asistenciju prilikom rezervisanja karata, kontaktirajte nas na:

  • +381 62 280 029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona (sms opcija ne postoji)
  • 0800 085 085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
  • Viber ili WhatsApp broj +381 69 280 0290
  • Skype - username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nas možete kontaktirati slanjem e-maila na info@aerogaga.com. Korisnička podrška radi 24/7/365 i dobićete odgovor u najbržem mogućem roku.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA