Let Malaga Beograd preko Rima

Putujem iz Malage za Beograd preko Rima. U Rim slećem na terminal 1, dok za Beograd polazim takođe sa terminala 1. Da li je to greška, nemam iskustva, obično rezervišem isključivo direktan let?

ODGOVOR

Ukoliko na letu Malaga Beograd preko Rima slećete i polećete sa istog terminala to nije greška, jednostavno ne menjate terminal, polećete sa istog na koji ste sleteli.

Kompletnu ponudu letova za naredno putovanje pogledajte na Malaga Beograd

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA