Let Toronto Beograd Condor avio kompanijom

Naišla sam na jeftinu avionsku kartu, Condor je avioprevoznik, Thomas Cook iz Mančestera. Let je od Toronta do Frankfurta, zatim je Air Serbia prevoznik do Beograda. Da li mi možete nesto reći o tom avioprevozniku? Inače, trazim let za 17. u jednom pravcu Toronto-Beograd

ODGOVOR

Condor Flugdienst je Nemački avio prevoznik koji obavlja letove ka veoma velikom broju destinacija kako ka Evropi tako i Karibima, Severnoj, Južnoj Americi, Aziji.

Najpopularnija je avio kompanija u Nemačkoj, dobila je najviše ocene u anketi koja se odnosila na zadovoljstvo korisnika uslugom avio kompanije.

Zašto leteti Condor avio kompanijom?

  • Kabinsko i osoblje za održavanje je izuzetno prijatno
  • Cene su pristupačne u odnosu na kvalitet i zadovoljstvo putnika
  • Konstatno se razvija kako bi ispunio očekivanja i prioritete putnika

Let Toronto Beograd Condor avio kompanijom 

Za datum koji ste naveli avionske karte Toronto Beograd su svakako najpovoljnije za let Condor avio kompanijom. Cena iznosi 506 eura sa svim uključenim taksama. Let je preko Frankfurta gde se nalazi baza avio kompanije, odakle nastavljate let Air Serbia-om. 

cta pogledaj letove

Da pogledate ponudu kliknite na Toronto Beograd 

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Plaćanje avio karata iz Srbije

Plaćanje avio karata iz Srbije možete izvršiti na 3 načina:

  • Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h, vikendom ili tokom praznika, neophodno je da nam pošaljete dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili sliku na Viber/Whatsapp-a na broj +381692800290.
  • Visa, American Express ili Master kreditnom ili deviznom karticom. Jako je važno da kupovinu obavljate preko svog naloga na sajtu da bi na zadnjem koraku imali mogućnost odabira plaćanja karticom. Ukoliko nemate nalog, molim vas registrujte sve ovde
  • Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Kompletno uputstvo možete pogledati na linku Kako da kupim

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA