Let za Beograd iz Milana

Koliko košta povratna karta Milano Beograd za jednu osobu sa dvoje dece od 10 godina krajem ove nedelje odlazak, a povratak sredinom avgusta?

ODGOVOR

Najpovoljnija cena direktnog leta za tri avio karte (jednu odraslu osobu i dva deteta) je za poletanje iz Milana 28. jula, a povratak 14. avgusta i iznosi 133807 dinara. U pitanju Air Serbia let koji traje sat vremena i 40 minuta.

Da pogledate red letenja i online rezervišete let kliknite na link Milano Beograd. Imate i jeftinije letove ali sa međusletanjem. Ukoliko vam je rano da putujete sutra, sledeća po ceni ponuda je let od 01.08. do 15.08. Cena za tri karte za direktan let je 194129 dinara. 

Kako je sezona u jeku, cene se stalno menjaju i ovo je trenutna ponuda. Ukoliko vam odgovara ponuda možete odmah online rezervisati karte.

Ukoliko prvi put kupujte online na našem sajtu kliknite na link Kako da kupim

Za svaku kupovinu avionske karte garantujemo vam najnižu cene avio karata za Beograd iz Milana.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter. Ukoliko plaćanje želite da izvršite iz Milana jedina opcija je da platite Visa ili Master karticom online. Potrebno je da budete registrovani na našem sajtu i da preko dvog naloga radite rezervaciju i plaćanje.

beograd-baner-avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA