Letovi Milano Beograd

Postovani, da li mi možete reći koja je najjeftinija moguća avionska karta (povratna) iz Milana za Beograd 22.12. a povratak u Milano iz Beograda bi bio 10.1. Broj presedanja nije bitan. Što se odlaska tiče, može koji dan kasnije, a povratak mora biti 10.1. Unapred zahvalna, Jovana!

ODGOVOR

Najjeftinija povratna avionska karta na relaciji Milano Beograd iznosi 164€. U ovu cenu su uračunate sve aerodromske takse i ne biste imali nikakve dodatne troškove.

U pitanju je direktan let avio kompanije Air Serbia.

Da pogledate ponudu i online rezervišete karte kliknite na Milano Beograd

Pre rezervacije registrujte se na naš sajt i preko svog naloga pravite rezervacije.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA