Najjeftinija karta Cirih-Beograd

Zanima me najjeftinija karta za relaciju Cirih-Beograd, Cirih-Sarajevo, Cirih-Osjek ili Cirih-Zagreb u periodu od 7.6. do 9.6.

ODGOVOR

Najjeftinija karta je za relaciju Cirih Beograd i za poletanje 07.06.2012. a povratak 09.06.2012. iznosi 34.265 dinara
To je direktan let Jat Airways aviokompanije koji iz Ciriha poleće u 18:50h, a iz Beograda u povratku u 16:10h

Da pogledate cene preko drugih aviokompanija i red letenja ili online rezervišete kartu za ovaj let kliknite na Cirih Beograd

Da pogledate cene za neki drugi datum putovanja kliknite na link Letovi iz Ciriha

Na gore navedenom linku možete online rezervisati kartu, a istu platiti na jedan od sledećih načina:

Avionsku kartu možete rezervisati i pozivom na broj 062.280.029 sa mobilnog telefona, odnosno na 0800.085.085 sa fiksnog telefona

Holeti - online rezervacija

Na linku Rezervacija hotela možete proveriti ponudu i cene hotelskog smeštaja za bilo koju destinaciju i period boravka.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete vaše lične podatke, kao gosta hotela i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko kasnije budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA