Najpovoljniji let iz Ciriha

Molim Vas da mi date najpovoljniju cijenu za let iz Ciriha, polazak 05.09. 

ODGOVOR

Najpovoljniji let iz Ciriha iznosi 116 eura. Let je direktan, avio kompanija je Swiss. U cenu su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg. 

Kompletnu ponudu letova možete pogledati na Cirih Beograd

Plaćanje avio karata iz inostranstva

Za plaćanje avio karata iz inostranstva (van Srbije) jedina opcija plaćanja je Visa, American Express ili Master kreditnim karticama na sajtu ili Visa deviznom karticom. Pre rezervacije neophodno je da se na ovom linku registrujete i da preko svog naloga raditee rezervaciju i obavljate plaćanje. Na zadnjem koraku (pre samog završetka rezervacije) pojaviće se mogućnost da odaberete plaćanje karticom.

Ukoliko postoji mogućnost da neko umesto vas izvrši plaćanje u Srbiji postoje još dve opcije plaćanja:

Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h, vikendom ili tokom praznika, neophodno je da nam posaljete dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na mail info@aerogaga.com ili sliku uplatnice na viber/whatsapp broj +381692800290

Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Doplata za prtljag na Lufthansa, Swiss i Austrian Airlines letovima

Avio kompanije LufthansaSwiss Austrian u cenu avio karte za letove unutar Evrope ne uračunavaju predati prtljag, već samo ručni maksimalne težine do 7kg. Predata torba se dodatno naplaćuje. Postoje dve opcije:

  • 20€ po pravcu, po putniku, ukoliko želite samo prtljag, bez mogućnosti promene avio karte po uslovima tarife avio kompanije
  • ukoliko želite da karta ima mogućnost promene po uslovima aviokompanije i prtljag u oba pravca doplata je 50€. Za ovaj slučaj neophodno je da nam pošaljete mail na info@aerogaga.com sa zahtevom za prtljag, a mi ćemo vam poslati profakturu za uplatu - najbolje je da se nadovežete na samu potvrdu rezervacije kako bi smo imali sve neophodne podatke

Samo prtljag možete i naknadno kupiti, nakon izdavanja avio karte, najkasnije dan, dva pre leta. Ista je procedura, šaljete nam upit na mail.

Šta ako na prikazu leta piše 0 kom za prtljag

Ukoliko u detaljima rezervacije u koloni za prtljag piše 0 kom, znači da je u cenu avio karte uračunat samo ručni prtljag maksimalne težine do 7kg.

U slučaju da vam je za putovanje potreban predati prtljag (kofer do 23kg ili 32kg), pošaljite nam mail na info@aerogaga.com. Za svaku avio kompaniju se razlikuju cene, pa ćemo vam naknadno poslati predračun za uplatu.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

beograd-baner-avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA