Oslo Beograd Air Berlin

Hteo sam da vas pitam pošto gde god da pozovem da rezervišem karte iz Osla za Beograd kažu mi da je gužva i tek za 2 nedelje biće slobodnih mesta, a meni bi trebao let za četvrtak 28.6.2012, pa sam hteo da vas pitam da li ima kod vas slobodnih mesta i kolika je cena karte?

ODGOVOR

Slobodnih mesta na letu Oslo Beograd ima za let u četvrtak 28.06.2012. i najpovoljnija cena je za let preko Air Berlin aviokompanije i iznosi 84.721 dinar
Avion iz Osla poleće u 10:35h. Leti preko Berlina i Beča i u Beograd sleće u 19:00h
Avio kartu možete odmah online rezervisati na linku Oslo Beograd. Na mail će vam stići potvrda rezervacije i instrukcije za plaćanje. Jako je bitno da uplatite avio kartu do kraja dana da bi smo mogli da je izdamo danas pošto je let sutra ujutru.

Da pogledate cene za neki drugi datum za letove iz Osla kliknite na link Avionske karte do Beograda

Kada pronađete let koji vam odgovara, odmah ga rezervišite online.
Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokarte pročitajte na linku Online kupovina.
Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet, pozovite nas telefonom na 0800-085085 ili na 062.280029

Plaćanje avio karata i putnog osiguranja

Rezervisanu avio kartu možete platiti na jedan od sledećih načina, u zavisnosti od toga odakle i kada vršite uplatu:

Radnim danima iz Srbije:

Iz inostranstva, kao i vikendom i praznicima iz Srbije plaćanje je moguće samo online Master ili Visa karticom. Da pred let nije moguće platiti kreditnom karticom.

Online rezervacija hotela

Za putovanje možete odmah rezervisati i hotelski smeštaj, a ponudu pogledajte na linku Hoteli - online rezervacije.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA