Pas na Istanbul Beograd letu

Kupujemo povratnu kartu iz Istanbula za Beograd, ali i kućni ljubimac ide s nama, pa vas molim broj na koji možemo rezervirati za njega jer je s kutijom 5 kila i ide s nama u kabinu.
Hvala

ODGOVOR

Procedura je sledeća: prvo je potrebno da rezervišete avio karte za vas na linku Istanbul Beograd za željeni datum putovanja. U napomenu unesite da pas treba da putuje sa vama, dimenzije kaveza i njegovu težnu zajedno sa kavezom.

Mi nakon toga postavljamo zahtev aviokompaniji i kada potvrde psa mi vam javljamo putem maila. Nakon toga možete da izvršite uplatu za vaše avio karte, a za ljubimca plaćate direktno na aerodromu.

Karte rezervisane na našem sajtu možete platiti ebankingom, nalogom za uplatu, preko firme nalogom za prenos ili Visa, Master ili American Express karticom odmah prilikom rezervisanja karte. 

Neophodno je da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju. Samo u tom slučaju će vam biti omogućeno plaćanje karticama. Debitnim karticama nije moguće plaćanje.

Garantujemo vam da su na našem sajtu najpovoljnije cene avio karata za Beograd iz Istanbula. Više informacija o svemu pogledajte ovde

beograd-baner-avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA