Podgorica Beograd let u istom danu

Dobar dan,
da li možete da mi pronađete let za jun mjesec iz Podgorice za Beograd, povratak istog dana iz Beograda za Podgoricu. Ali da povratak bude sat ili dva nakon slijetanja u Beogradu. U koliko nema letova posle jednog ili dva sata za Podgoricu to može da bude i Tivat. Nije bitna kompanija bilo to Montenegro Airlines ili Air Serbia. Može i da podjem sa jednom, a da se vratim sa drugom kompanijom. Dan putovanja (bilo koji u junu . )

ODGOVOR

Sat vremena nije moguće da bude povratak jer mora da prođe minimum dva i po sata - pre svega dok sletite, prođete kontrolu, čekirate se za naredni let. Ček-in se zatvara sat i po pre leta, pa je to razlog zašto ne postoji avion odmah nakon sat-dva.
Najbolja kombinacija je da letite 18. juna Air Serbia letom u 15:25. U 16:15h slećete u Beograd. Povratak iz Beograda je Montenegro Airlines kompanijom u 19:20h i u Podgoricu slećete u 20h.

Cena povratne avio karte sa svim uračunatim taksama iznosi 12.170 dinara i možete je online rezervisati na linku Podgorica Beograd

Let možete rezervisati pozivom na broj +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 09h do 20h (od ponedeljka do petka). Ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Ako plaćanje obavljate iz Srbije kliknite ovde.
Ukoliko plaćanje želite da izvršite iz Podgorice kliknite ovde. Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju ukoliko želite da platite online.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za Beograd. Uverite se u to na linku Garancija.
Da pogledate i ponudu hotela u Beogradu koje smo izdvojili za vas u saradnji sa booking.com kliknite na Rezervacija hotela.

Uniqa putno osiguranje za vaše putovanje možete ugovoriti na sledećem linku.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter

beograd-baner-avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA