Promena termina putovanja Atina Beograd

Putem interneta sam kupila (rezervisala) kartu iz Atine do Beograda za 10. septembar, avio kompanija je Air Serbia. Zanima me da li je moguće promeniti datum putovanja za istu destinaciju, iste avio kompanije u oktobru? Koliko kosta promena rezervacije?

Hvala unapred, Tijana Nikolić

ODGOVOR

Ukoliko je karta kupljena na sajtu Aerogaga za promenu termian putovanja upit nam šaljete na mail info@aerogaga.com. Navedite šifru rezervacije i kada biste se vratili.

Avio kartu za neko naredno putovanje rezervišite na Atina Beograd

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

beograd-baner-avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA