Težina kofera za let iz Johanesburga

Da li mogu poneti dva kofera iz Johanesburga, zbir oba kofera je ispod 23 kg, kojom avio kompanijom mogu leteti i kakvi su uslovi? Hvala.

ODGOVOR

Težina kofera za let iz Johanesburga zavisi od avio kompanije i klase kojom letite. Zavisno od koncepta koji primenjuje podela se vrši na: 

- težinski koncept- Određuje se težina koju pojedinac može predati (20 ili 30 kg za ekonomsku klasu, 30 ili 40 kg biznis), nezavisno da li je u pitanju jedan veliki ili više manjih kofera.

- komandni koncept- Avio kompanije određuju koliko komada prtljaga možete da ponesete u zavisnosti od tarife i klase. Svaki kofer ima određene maksimalne dimenzije, ukupno 158 cm (obim kofera), i težinu koja iznosi 23 kg u ekonomskoj i 32 kg u biznis klasi.

Ukoliko se u vašem slučaju za let koji ste odabrali primenjuje komadni princip, možete imati samo jedan kofer maksimalne težine 23 kg. 

Kompletnu ponudu letova pogledajte na Johanesburg Beograd

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

beograd-baner-avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA