Trst Beograd direktan let u junu

Interesuje me direktan let u jednom smeru Trst - Beograd u junu?

ODGOVOR

Trst Beograd direktan let

Na relaciji Trst Beograd ukinuti su direktni letovi pa je najbolja varijanta let iz Ljubljane.
Trenutno najjeftinija varijanta je karta za polazak u utorak 26.06.2012.godine, cena sa svim uračunatim taksama iznosi 11.171 dinar.
Da pogledate ponudu, kupite ili rezervišete avio karte kliknite na Ljubljana LJU Beograd BEG

Cene avio karata i za druge datume leta proverite na linku Avionske karte do Beograda

Ako vam je potreban savet pri rezervaciji pozovite broj 0800-085085 ako zovete iz Srbije sa fiksnog telefona ili na +381-62-280029 ako zovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona.

Plaćanje avionske karte

Detaljno uputstvo kako da obavite rezervaciju karte na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina. Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Hoteli - online rezervacije

Na linku Hoteli - online rezervacije pogledajte raspoložive hotele i cene za planirani period putovanja.

Imate na raspolaganju veliki broj hotela, pa kada pronađete odgovarajući smeštaj kliknite na dugme Nastavite i otvoriće se stranica preko koje unosite lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, a na istoj strani odmah vršite i plaćanje jednom od kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Nakon plaćanja, na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela i uspešno obavljenoj uplati, a ukoliko naknadno budete želeli da promenite datum rezervacije ili otkažete smeštaj potrebno je da direktno kontaktirate hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA