Aerodrom u Rimu, terminali

Putujem za Maltu, sa presedanjem u Rimu. Iz Beograda dolazim na terminal 3, a let za Maltu je sa terminala 1. Kako stići sa terminala 3 do terminala 1, da li je moguće tranzitom, ili mora da se izlazi sa aerodroma?

ODGOVOR

 Aerodrom u Rimu

 Ne treba da napuštate aerodrom, jer se terminali nalaze u susednim zgradama i za prelazak sa T3 na T1 imate na raspolaganju aerodromski autobus (Airport Shuttle Bus).

 Mapu aerodroma pogledajte na linku Aerodrom Fuimicino Rim, a ukoliko vam bude bila potrebna pomoć, najbolje je da se obratite osoblju aerodroma na informacionom pultu na terminalu T3:

 

 Online rezervacija avio karata

 Za putovanje avionom možete kupiti najjeftinije avionske karte online.

 Red letenja i cene za bilo koji datum putovanja ili destinaciju proverite na Jeftine aviokarte

 Kada pronađete let koji vam najviše odgovara, rezervaciju karte možete obaviti preko interneta ili nas pozovite telefonom, radnim danima od 9h do 20h:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

 

 Opcije za plaćanje avionskih karata

 Avionsku kartu možete da platite na nekoliko različitih načina, zavisno od toga kada i odakle vršite plaćanje:

  •  iz inostranstva, kao i iz Srbije vikendom i praznicima - samo online Master ili Visa karticom, a koja je izdata od strane bilo koje srpske banke
     
  •  radnim danima iz Srbije:
       

 Uniqa putno osiguranje

 Za putovanje u inostranstvo poželjno je da imate uplaćeno putno zdravstveno osiguranje.

 Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svojim podacima i sistem će obračunati cenu, a na e-mail će vam stići instrukcije za uplatu. Po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam mailom polisu zdravstvenog osiguranja.

 

 Hoteli - online rezervacije

 Za putovanje do bilo koje svetske destinacije možete unapred da rezervišete sebi i hotelski smeštaj. Kliknite na link Online rezervacija hotela i pogledajte ponudu i cene smeštaja u izabranom gradu.

 Imate na raspolaganju veliki izbor hotela, pa kada pronađete hotel koji vam najviše odgovara, kliknite na dugme Nastavite kako biste rezervisali smeštaj, a potom unesite podatke sa vaše kreditne kartice, kao i lične podatke osoba koje će biti gosti hotela. Važno je da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

 Po završenom unosu traženih podataka i obavljenom plaćanju, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ako naknadno budete imali potrebu za bilo kakvom izmenom u vezi smeštaja, obratite se direktno hotelu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA