Alitalia, jeftine avio karte za omladince

Uzela sam kartu za let Beograd-Bari preko Rima, kao omadinac, jer imam 24 godine i sad sam slučajno pročitala na vašem sajtu da su te karte za one do napunjene 24 god? S obzirom da ja imam 24 god i 3 meseca da li je moja karta validna?

ODGOVOR

Alitalia - avio karte za omladince

Većina avio kompanija odobrava popust prilikom kupovine avionskih karata za omladice starosti do 24 godine, ali avio kompanija Alitalia pod kategorijom Omladinci tretira sve osobe starosti do 25 godina.

Kako vaš let Beograd Bari preko Rima u potpunosti obavlja Alitalia, imate pravo na omladinski popust, pošto još nemate pune 25 godine i karta koju ste kupili je potpuno validna za putovanje.

Ponudu letova i cene za bilo koji datum ili destinaciju pogledajte na Jeftine avio karte za Italiju

Kupovina avionske karte preko interneta

Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokartu na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina.
Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Putno osiguranje - online kupovina

Za putovanje u Italiju poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA