Avio karte za Firencu

Koliko košta karta od Beograda do Firenze?

ODGOVOR

Avio karte za Firencu

Cena avionske karte zavisi od datuma putovanja, i cene se mogu međusobno dosta razlikovati od dana do dana leta. Zato vam preporučujem da popunite masku sa leve strane, unesete datume kada biste tačno putovali i dobićete ponudu svih raspoloživih letova sa cenama baš za taj termin leta. Cene koje vam se budu prikazale su konačne, sa svim uračunatim taksama i ne biste imali nikakve dodatne troškove.

Najjeftinija cena povratne karte od Beograda do Firenze koju sam vam pronašla je polazak 17.12.2011. i povratak 17.01.2012. i iznosi 16.272 dinara. U ovu cenu su uračunate sve takse i preko ovog iznosa ne biste imali nikakve dodatne troškove.

Let obavlja avio kompanija Alitalia, preko Rima.
Polazak iz Beograda je u subotu 17.12.2011. u 16.15h i u Rim slećete u 17.50h. Iz Rima polećete u 21.25h i u Firenci ste u 22.25h.
Povratak iz Firence je u utorak 17.01.2012. u 11.35h i u Rimu ste u 12.30h. Iz Rima polećete u 13.50h i u Beograd slećete u 15.25h.

Da pogledate ponudu karata za ovaj datum putovanja kliknite na Avio karte Beograd Firenca. Izaberite let i na istom linku možete online besplatno da rezervišete aviokarte. Kako rezervacija traje najčešće 12 sati, u tom roku je potrebno i da obavite plaćanje.

Ponudu letova i cene karata za bilo koji drugi datum ili destinaciju pogledajte na Aviokarte za Italiju.

Avio karte - online kupovina

Detaljno uputstvo kako da rezervišete avio karte možete pročitati na linku Online kupovina. Rezervisane aviokarte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Ukoliko plaćanje obavljate iz inostranstva ili iz Srbije, ali tokom vikenda, to možete učiniti Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Ukoliko plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Putno osiguranje - online kupovina

Za putovanje u inostranstvo potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA