Avionske karte do Sicilije, hoteli

Koliko košta avionska karta (povratna) od Beograda do Sicilije (ne znam tacno koji bi bio grad) ako bi kartu rezervisao u julu mesecu?
Unapred hvala!

ODGOVOR

Avionske karte do Sicilije

Na Siciliji postoje dva međunarodna aerodroma, Katanija - Fontanarosa i aerodrom Palermo - Punta Raisi a cene karata ne mogu se nikako unapred znati.
Predlažem vam da na linku Avionske karte do Sicilije popunite sve tražene podatke i sistem će prikazati sve trenutno raspoložive letove i cene karata.
U polje Polazak iz unesite BEG (za Beograd), u polje Sletanje u unesite CTA (za Katanija) ili PMO (za Palermo) a zatim kliknite na dugme "nastavi".

Kada pronađete let koji vam odgovara, odmah ga rezervišite online.
Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokarte pročitajte na linku Online kupovina.
Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet, pozovite nas telefonom na 0800-085085 ili na +381-62-280029.

Uniqa zdravstveno osiguranje

Za putovanje u Italiju poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Online rezervacija hotela

Ukoliko vam je na putovanju potreban i hotelski smeštaj kliknite na link Hoteli u Italiji i proverite ponudu i cene.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA