Beograd Ankona avionska karta

Dobar dan, potrebne su mi 2 povratne karte za Ankonu u Italiji, za drugu nedelju februara, recimo od 10 do 12 februara, ali moze dan, dva pre ili kasnije. Najbolje bi bilo da polazak bude oko 12 h, a i povratak. Pozz

ODGOVOR

Cena najjeftinije povratne avio karte na relaciji Beograd Ankona za jednu odraslu osobu iznosi 156€. Let je sa jednim međusletanjem u Rimu, avio kompanije Alitalia. Polazak je u 12.05, a povratak je u 07.35h.

Ukupan iznos za dve karte je 312€. U cenu karte su uključene sve aerodromske takse i veliki prtljag od 23kg i 8 kg ručni prtljag.

Da pogledate ponudu i cenu i online rezervišete avio karte kliknite na link Beograd Ankona

Na gore navedenom linku možete napraviti sami rezervaciju, a ako vam prilikom rezervacije karte bude bila potrebna moja asistencija, pozovite me telefonom na 0800-085-085 ili 062-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka).

Ako želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Ukoliko plaćanje avio karte može neko za vas da izvrši u Srbiji kliknite ovde 
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom. Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu da bi mogli da platite karticom

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA