Beograd Rim aviolet

Dobar dan, zanimaju me letovi za Rim u periodu 04.06 sa povratkom 25.06. sama i sa detetom od 6 god.

ODGOVOR

Cena najjeftinije povratne avionske karte na relaciji Beograd Rim za jednu odraslu osobu iznosi 117€. Dete od 6 godina plaća 99€. Let je direktni, avio kompanije Air Serbia

Da pogledate ponudu i online rezervišete avio kartu kliknite na link Beograd Rim

Detalji leta: Izmedju Beograda i Rima udaljenost je 712 km.
Koordinate: BEG Beograd (44°49'06"N 20°18'33"E) ROM Rim (41°54'N 12°29'E).

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Ukoliko želite da mi pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0.

Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Ukoliko plaćanje avio karte može neko za vas da izvrši u Srbiji kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom. Jako je bitno da budete registrivani na našem sajtu da bi mogli da platite karticom

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za sve destinacije.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

Kada ukucate željene datume u pretragu i ne dobijete ovu cenu, to znači da su karte po ovoj ceni prodate. Cene karata koje dobijete preko pretraživača na sajtu su najniže trenutne cene i možete ih rezervisati.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA