Čarter let Beograd Palermo

Poštovani,

Zanima me čarter let Beograd Palermo, ukoliko je polazak 14.07, da li je povratak 25.07? I što se transfera tiče, piše da je obavezan. Da li to znači da je transfer do mesta po izboru ili samo do odredjenih hotela? Hvala. Ukoliko možete da mi pošajete ukupnu cenu u RSD za dve osobe za taj let, sa svim uključenim troškovima.

ODGOVOR

Čarter let Beograd Palermo možete rezervisati po ceni od 205 eura za polazak 14, a povratak je 25. jula. Takse su 50.3 eura, a kompletna cena u dinarskoj protivvrednosti je 31.953 dinara po putniku. 

Što se tiče transfera prevoz je do mesta po izboru, ali mora biti isključivo na teritoriji Palerma.

Da pogledate kompletnu ponudu i termine putovanja kliknite na Sezonski let do Palerma

Za rezervaciju pošaljite mail na info@aerogaga.com. Potrebni su nam sledeći podaci:

  • ime i prezime putnika
  • kontakt telefon
  • datum putovanja
  • destinaciju

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA