Jeftine avio karte za Italiju

Ima li direktan let iz Beograda do Treviza (TSF) ili do Venecije ili Trsta u Italiji? Karta bi bila povratna u periodu od 12.02.-12.05. Ako nema direktan let, predložite mi najpovoljnije ponude sa presedanjem i najpovoljnije cene.
Hvala unapred

ODGOVOR

Jeftine avio karte za Italiju

Air Serbia je uvela direktan let iz Beograda do Venecije, a do Trsta i Treviza mogu vam preporučiti samo let sa jednim međusletanjem, preko Rima.

Najpovoljnije cene su za putovanje sa avio kompanijom Alitalia, a jeftinija je karta za let do Trsta. Najniže cene povratnih karata koje sam vam pronašla za polazak 12.02. iz Beograda i povratak iz Italije 12.05. su:

Beograd - Trst, 22.915 dinara

Ponudu za ovaj let pogledajte na linku Avio karta Beograd Trst

Beograd - Venecija, 25.856 dinara
Spisak letova i red letenja pogledajte na linku Avio karta Beograd Venecija - Za Veneciju unesite kod VCE, a za Beograd BEG

Na prethodno navedenim linkovima možete da rezervišete avio kartu za let koji vam najviše odgovara, a plaćanje je potrebno da obavite do kraja dana. Navedene cene su sa svim uračunatim taksama i ne biste imali nikakve dodatne troškove.

 Na linku Avionske karte za Italiju proverite ponude i za druge datume putovanja

 Online kupovina avio karata

 Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu možete pročitati na linku Online rezervacije

 Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i ovaj poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona u Srbiji. Za pozive sa mobilnih telefona ili iz inostranstva, naš kontakt telefon je +381-62-280029.

 Plaćanje avio karata preko interneta

 Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte možete platiti na neki od sledećih načina: gotovinski, uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Kada plaćanje obavljate iz inostranstva ili vikendom iz Srbije, to možete učiniti Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta online, odmah nakon rezervacije

 

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA