Low cost avio karta do Padove

Pozdrav,

Interesuje me low cost avio karta, najbolja opcija je polazak iz Crne Gore do severa Italije, neki aerodrom najbliže Padovi, povratna karta za 2 osobe u periodu od 5. septembra do 12 septembra polazak, a povratak do 25 septembra, ostanak najmanje 3,4 dana, može i više?

Hvala puno

low cost

ODGOVOR

Low cost avio karta do Padove nažalost ne postoji, ali možete leteti do Venecije po ceni od 232 eura, za polazak 12., a povratak 19. septembra. Let je sa presedanjem u Ljubljani, u dolasku je pauza 4:25h, a u povraku 1:50h. U cenu je uključen ručni prtljag do 8 kg.

Kompletnu ponudu letova pogledajte na Podgorica Venecija

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA