Najjeftinija karta za Rim

Interesuje me najjeftinija karta za Rim,u mesecu martu.

ODGOVOR

 Povratni let Beograd Rim

 Kako cene avionskih karata zavise od datuma putovanja i mogu se međusobno dosta razlikovati, od dana do dana, predlažem vam da popunite masku sa leve strane i proverite cene karata za datum kada planirate putovanje.

 Najpovoljnija cena povratne avionske karte za let Beograd Rim koju sam vam pronašla je za polazak 11.3. i povratak 18.3. Cena povratne avio karte sa svim uračunatim taksama iznosi 13.937 dinara i preko ovog iznosa ne biste imali nikakve dodatne troškove.

 U pitanju je direktan let avio kompanije Alitalia.

 Ponudu za ovaj datum putovanja pogledajte na linku Avionske karte Beograd Rim. Kada izaberete let koji vam najviše odgovara, na ovom linku možete besplatno da rezervišete avionske karte. Rezervacija najčešće traje 12 sati i u tom roku je potrebno i da obavite plaćanje karata na način koji vama najviše odgovara.

 Online rezervacija avionske karte

 Uputstvo kako da obavite ceo proces rezervacije karte na sajtu i izaberete način plaćanja možete pročitati na linku Online kupovina.

 Ako vam je potreban savet prilikom rezervacije, pozovite nas na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h. Ovaj poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

 Plaćanje avionske karte

Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate vikendom iz Srbije ili iz inostranstva, to možete učiniti Master, Amex ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa, American Express ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Po izvršenoj uplati, dobićete elektronsku avionsku kartu na mail koju ćete da odštampate i sa njom idete direktno na aerodrom, na čekiranje za let.

 

 Putno osiguranje

 Za putovanje u inostranstvo potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Unesite sve potrebne podatke, a mi ćemo vam u roku od 24 sata poslati predračun za uplatu osiguranja, za izabrani period boravka van Srbije putem mail-a. Kada evidentiramo vašu uplatu, dobićete polisu osiguranja na e-mail.
 
 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA