Najjeftinije aviokarte do Rima

Zelim da putujem avionom u neki od sledecih gradova: Lisabon, Istanbul, Rim ili Prag (5 dana). Period:2. - 16.jul
Zanima me za koji grad su najjeftinije karte i da li avio kompanije traže posebnu dozvolu za putovanje s obzirom da cu tad biti u 7 mesecu trudnoce.

ODGOVOR

Najjeftinije aviokarte do Rima

Najjeftinija varijanta je avio karta do Rima.
Cena za polazak u ponedeljak 02.07. a povratak za dve nedelje 16.07.2012 godine iznosi 17.282 dinara.
U pitanju je Jatov direktan let u oba smera koji poleće iz Beograda u 06:40h a povratak iz Rima u 09:30h ili 16:05h.
Da pogledate ponudu, kupite illi rezervišete avio karte kliknite na Beograd BEG Rim ROM

Cene avio karata i za druge datume i destinacije proverite na linku Jeftine avio karte

Kada pronađete let koji vam odgovara, odmah ga rezervišite online.
Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokarte pročitajte na linku Online kupovina.
Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet, pozovite nas telefonom na 0800-085085 ili na +381-62-280029.

Trudnice u avionu

Najčešće kompanije dozvoljavaju prevoz trudnica do 36. nedelje normalne, nekomplikovane trudnoće. U slučajevima komplikovane trudnoće (blizanci i slično), prevoz avionom dozvoljava se do 32. nedelje. Posle 36. nedelje trudnicama je zabranjeno letenje avionom. Naročito morate obratiti pažnju da vam povratni let takođe bude pre 36. nedelje, jer Vam aviokompanija neće omogućiti ulazak u avion bez obzira gde se nalazite.

Uglavnom sve kompanije zahtevaju, ukoliko putujete u periodu od 28. do 36. nedelje trudnoće, da posedujete potvrdu svog ginekologa o starosti trudnoće i očekivanom terminu porođaja. U lekarskom uverenju treba da stoje podaci o godištu, poslednjoj menstruaciji, terminu porođaja, broju dosadašnjih trudnoća, najnovije rezultate laboratorijskih testova i ultrazvuka, istorija bolesti (ukoliko postoji), eventualne smetnje u trudnoći, obavezno uvek nosite sa sobom.

Plaćanje avionskih karata

Avionsku kartu možete da platite na nekoliko različitih načina, zavisno od toga kada i odakle vršite plaćanje:

Zdravstveno putno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo preporučujem vam da kupite i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svim traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam na e-mail stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja.

Rezervacija hotela

Kliknite na link Online hoteli - rezervaciije i pogledajte ponudu hotela i cene, kako biste unapred obezbedili smeštaj u mestu gde putujete.

Izaberite zemlju i grad, datume dolaska i odlaska, kao i tip sobe koja vam treba i dobićete ponudu svih raspoloživih hotela sa ukupnom cenom.

Kada odlučite u kom hotelu biste odseli, kliknite na dugme Nastavite da obavite rezerviaciju smeštaja. Otvoriće vam se prozor gde treba da unesete podatke sa vaše kreditne kartice, kao i podatke o gostima hotela. Veoma je važno da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, Diners Club ili American Express.

Kada završite sa unosom traženih podataka i obavite plaćanje, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela i uspešno obavljenoj uplati.
Ukoliko budete imali potrebu za bilo kakvim promenama u vezi smeštaja, obratite se direktno hotelu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA