Najjeftinije povratne karte za Rim

Postovani, interesuju me najjeftinije povratne avio karte za Rim, datum polaska 14. - 16.04.2012 datum povratka 21-23.4.
Hvala unapred na odgovoru.

ODGOVOR

Najjeftinije povratne karte za Rim

Trenutno najjeftinija povratna karta do Rima za let u aprilu mesecu je za let komapnijom Jat Airways i iznosi 15.359 dinara.
Da pogledate ponudu za polazak u subotu 14.04. a povratak za nedelju dana 21.04.2012.godine kliknite ovde

Cene karata i za druge datume leta proverite na linku Avionske karte do Rima

Uputstvo za kupovinu

Detaljne instrukcije kako se vrši rezervacija i plaćanje karata, pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu
Rezervacija karata vrši se i putem telefona. Broj za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije je 0800/085085, za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona pozovite 062/280029

Načini plaćanja

Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate vikendom iz Srbije ili iz inostranstva, to možete učiniti samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta online, odmah nakon rezervacije.
  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: gotovinski uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

Bukiranje hotela

Pored kupovine avio karata na sajtu možete bukirati i hotel.
Cene i opise hotela pogledajte na linku Hoteli
Plaćanje se vrši odmah na sajtu putem Visa/Master kartica

Online naručivanje osiguranja

Kada putujete u inostranstvo uvek je poželjno da imate i putno osiguranje. Naručivanje se vrši na linku Uniqa putno osiguranje.
Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.



ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA