Podgorica Bari let

Koja je cijena povratne karte, na relaciji Podgorica-Bari, ili Tivat-Bari?

ODGOVOR

Cena povratne avio karte zavisi od perioda putovanja i planiranog boravka u Bariju. Bez preciznih datuma polaska i povratka ne možemo da vam pošaljemo konkretnu ponudu. Let iz Podgorice košta oko 235 evra, a iz Tivta je skuplja i kreće se oko 339 evra.

Najbolje je da kliknete na jedan od dva napred navedena linka i da za željene datume putovanja online rezervišete i kupite kartu.

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Ukoliko želite da mi pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0.
Ako želite da plaćanje izvršite iz Podgorice jedini način je putem Visa ili Master karticom. Jako je bitno da budete registrivani na našem sajtu da bi mogli da platite karticom
Ukoliko plaćanje avio karte može neko za vas da izvrši u Srbiji kliknite ovde

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA