Podgorica Rim

Molim vas da mi posaljete informaciju o cijeni povratne karate na relaciji Podgorica Rim, pocetkom oktobra, i o mogucim popustima.
Hvala unaprijed

ODGOVOR

Cena povratne karte na relaciji Podgorica Rim za polazak u utorak 04.10. a povratak za nedelju dana 11.10. iznosi 22.726 dinara.
Let je direktan u oba smera a avioprevoznik je kompanija Montenegro Airlines

Da pogledate ponudu, kupite ili rezervišete avio karte kliknite na Podgorica TGD Rim ROM

Prikazana cena se odnosi na ovaj trenutak kada vam šaljem odgovor tako da može doći do njene promene ukoliko u međuvremenu neko kupi online kartu za ovaj let.

Avio karte možete platiti na jedan od 3 načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća, Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA