Povratna karta Beograd Djenova, hoteli

Koja je cena povratne karte Beograd Djenova?

ODGOVOR

Beograd Djenova aviokarta

Kako cene svih karata zavise od datuma leta predlažem vam da posetite link Avionske karte do Djenove i proverite cenu za datum kada planirate putovanje.

U polje Polazak iz unesite BEG (za Beograd), u polje Sletanje u unesite GOA (za Djenovu), izaberite datume putovanja i dobićete sve raspoložive letove sa detaljima o letu i cenama.

Kada pronađete let koji vam odgovara, odmah ga rezervišite online.
Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokarte pročitajte na linku Online kupovina.
Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet, pozovite nas telefonom na 0800-085085 ili na +381-62-280029.

Najjeftinija varijanta da sam ja našla je karta za polazak u utorak 15.05. a povratak u petak 25.05.2012.godine.
Cena sa svim uračunatim taksama iznosi 20.443 dinara. U pitanju je let preko Rima u oba smera kompanijom Alitalia.
Ponudu za navedeni datum pogledajte na linku Beograd BEG Djenova GOA

Putno osiguranje - online kupovina

Za putovanje u Italiju poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

Online rezervacija hotela

Na linku Hotelski smeštaj u Italiji proveriti ponudu i cene za planirani period boravka.

Imate veliki broj hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA