Povratna karta Beograd Treviso

Molim vas da mi odgovorite kolika je cena povratne karte Beograd - Treviso za jednu osobu, polazak 03.04., a povratak 15.04.?

ODGOVOR

Let Beograd Treviso

Najjeftinija avionska karta na relaciji Beograd Treviso za polazak u utorak 03.04. a povratak u nedelju 15.04. iznosi 17.550 dinara.
Let je preko Rima u oba smera kompanijom Alitalia
Da pogledate ponudu svih kompanija za navedeni datum, kupite ili rezervišete avio kartu kliknite na Beograd BEG Treviso TSF

Na linku Avionske karte do Treviza proverite cene i za druge datume leta

Kupovina avio karte preko interneta

Detaljno uputstvo kako da kupite karte na sajtu možete pročitati na Online kupovina.
Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Uniqa putno osiguranje

 Za putovanje u inostranstvo poželjno je da imate i putno osiguranje, a možete ga naručiti preko našeg sajta na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

 

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA