Povratni let Beograd Rim

Putovala bih u Rim sa dve ćerke tinejdžerke letom u 16.15h dana 08.01. sa povratkom u 13.30h dana 13.01.eresuje me cena povratne karte, kako da izvršim plaćanje i kako da preuzmem karte, pošto nisam iz Beograda.

ODGOVOR

U ponudi imamo avionske karte svih svetskih avio kompanija za relaciju Beograd Rim.

Najpovoljnija cena povratne avionske karte za let Beograd Rim koju sam vam pronašla za polazak 8.1. u 16.15h je preko avio kompanije Alitalia. Ukupna cena za tri povratne avio karte sa svim uračunatim taksama iznosi 45.705 dinara i preko ovog iznosa ne biste imali nikakve dodatne troškove.

 Polazak iz Beograda je 8.1. u 16.15h, a u Rim slećete u 17.50h.
 Povratak iz rima je 13.1. u 13.50h, a u Beograd stižete u 15.25h.

 Za isti termin putovanja mogu da vam predložim da razmotrite i najjeftiniju ponudu za avionske karte koja se odnosi na let koji obavlja avio kompanija Air Serbia, ali za polazak 8.1. iz Beograda mesta ima samo na letu u 6.40h. Povratak je 13.1. u 13.50h, a cena za tri povratne avionske karte iznosi 44.781 dinara.

 Ponude za ovaj datum putovanja pogledajte na linku Povratni let Beograd Rim. Kada izaberete let koji vam najviše odgovara, na ovom linku možete besplatno da rezervišete avionske karte. Rezervacija najčešće traje 12 sati i u tom roku je potrebno i da obavite plaćanje karata na način koji vama najviše odgovara.

 Online rezervacija avionske karte

 Uputstvo kako da obavite ceo proces rezervacije karte na sajtu i izaberete način plaćanja možete pročitati na linku Online kupovina.

 Ako vam je potrebna pomoć prilikom rezervacije, pozovite nas na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h. Ovaj poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

 Plaćanje avionske karte

 Avionske karte koje ste rezervisali preko našeg sistema možete platiti Master, American Express ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije ili na neki od sledećih načina:

Po izvršenoj uplati, dobićete elektronsku avionsku kartu na mail koju ćete da odštampate i sa njom idete direktno na aerodrom, na čekiranje za let. Prilikom online kupovine avionske karte se nigde ne preuzimaju "fizički", što je ogromna prednost, pa nećete imati tu obavezu i problem sa preuzimanjem, s obzirom da niste iz Beograda.

 

 Putno osiguranje - online kupovina

 Za putovanje u inostranstvo potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Unesite sve potrebne podatke, a mi ćemo vam u roku od 24 sata poslati predračun za uplatu osiguranja, za izabrani period boravka van Srbije putem mail-a. Kada evidentiramo vašu uplatu, dobićete polisu osiguranja na e-mail.
 
 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA