Rimski aerodrom

Trebalo bi da letim iz Beograda za Djenovu sa presedanjem u Rimu. Posto prvi put letim avionom interesuje me kakve su mi sanse da se snadjem na rimskom aerodromu i da uhvatim let za Djenovu. Bio bih vam zahvalan ukoliko postoji mogucnost da mi date neke krace instrukcije posto letim sam. Unapred Hvala. Pozdrav!

ODGOVOR

Rimski aerodrom

Kada sletite na rimski aerodrom pitajte osoblje na aerodromu gde tačno treba da izađete ili samo pratite oznake (za izlazak iz aviona i prelazak u drugi deo aerodroma, gde nastavljate let, pratite oznaku conected flights), a onda treba da izađete na odgovarajući gate. Na koji gate izlazite za naredni let pročitajte na displeju na aerodromu, jer će pored vašeg broja leta pisati i broj gejta pre koga ćete se ukrcati u avion za naredni let.

Takođe, kada imate vezane aviokarte, verovatno ćete imati i boarding pass za idući let. A ako ga nemate, onda ćete ga podići na šalteru aviokompanije koja obavlja naredni let. Čak postoji mogućnost da boarding pass dobijete i na samom gate-u. Svakako, najbolje je da se o proceduri raspitate na Info pultu, jer se među aerodromima pravila razlikuju.

Cene avio karata

Cene avio karata za sve moguće datume i destinacije proverite na linku Aviokarte za ceo svet

Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu možete pročitati na linku Online rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h.
Ako zovete iz Srbije naš kontakt telefon je 0800-085-085 i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona.

Plaćanje rezervisanih karata

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Plaćanje iz Srbije:

Bukiranje hotela

Pored kupovine avio karata na sajtu možete bukirati i hotel.
Cene i opise hotela pogledajte na linku Hoteli
Plaćanje se vrši direktno po dolasku u hotel, ali pre toga je potrebno da ostavite broj vaše kartice kao depozit.

Online naručivanje osiguranja

Kada putujete u inostranstvo uvek je poželjno da imate i putno osiguranje. Naručivanje se vrši na linku Uniqa putno osiguranje.
Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.



ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA