Avio karta Beograd Minhen

Poštovani,

Kako je moguće doći do avio karte Beograd Minhen, avio kompanija Wizz Air, po najjeftinijoj ceni. Termin putovanja: počevši od današnjeg dana pa do kraja septembra?

Zahvaljujem na odgovoru!

ODGOVOR

Cene avio karata zavise od datuma putovanja, tako da vam savetujemo da na linku Wizz Air Beograd Minhen potražite avio karte po najjeftinijoj ceni za željene datume putovanja.

U polje Polazak iz unesite BEG (za Beograd), u polje Sletanje u unesite MUC (za Minhen), izaberite datume putovanja u rubrikama Datum polaska i Datum povratka i dobićete sve raspoložive letove sa detaljima o letu i cenama. Cene koje vidite su sa uračunatim aerodromskim taksama, ali bez dodatnog prtljaga koji se dodatno naplaćuje u zavisnosti od datuma putovanja.

Ako je veličina prtljaga 42x32x25cm ili manja, možete besplatno da ga unesete u avion. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Napomena: Ukoliko veličina ručnog prtljaga prelazi navedene limite, ručni prtljag će biti transportovan kao prtljag i biće naplaćen.

Za let preko avio kompanije Wizz Air je obavezno online čekiranje, detaljnu proceduru pogledajte ovde.

Plaćanje karte za letove low cost kompanije Wizz Air obavlja se jedino putem Visa ili Master kartice na sajtu. Avio kartu je moguće platiti putem uplatnice u banci ili pošti jedino u slučaju da putovanje nije u narednih 14 dana od dana kupovine avio karte.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete me kontaktirati na:

  • +381-62-280029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
  • Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Skype - username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nas možete kontaktirati putem e-maila info@aerogaga.com

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije na portalu Aerogaga preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA