Aviokarta za Frankfurt iz Beograda Jat Airways

Treba mi aviokarta za Frankfurt iz Beograda i nazad, polazak iz Beograda 10.04, a povratak 14.04.2012.
Danica

ODGOVOR

 Cena povratne avio karte Beograd Frankfurt za poletanje 10.04, a povratak 14.04. iznosi 28.280 dinara
 To je direktan let Air Serbia (bivša Jat Airways) avio kompanije koji traje dva sata

 Da uporedite cene sa drugim avio kompanijama ili online rezervišete kartu za ovaj let kliknite na Beograd Frankfurt

 

 Uniqa zdravstveno osiguranje

 Za putovanje u Frankfurt poželjno je da imate i putno zdravstveno osiguranje.

 Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svojim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

 

 Opcije za plaćanje avio karata i polise osiguranja

 Nakon obavljene rezervacije, avionske karte i putno osiguranje možete platiti na jedan od sledećih načina:

 Ako uplatu želite da obavite iz inostranstva, ili iz Srbije vikendom i praznicima, jedina raspoloživa opcija je online plaćanje Visa ili Master karticom.

 Hoteli u Frankfurtu

 Ako vam je potreban i hotelski smeštaj tokom boravka u Frankfurtu, kliknite na link Frankfurt - online hoteli i dobićete sve raspoložive hotele sa cenama za period 10.04. - 14.04.

 Imate veliki izbor hotela na raspolaganju, pri čemu se cene za 4 noćenja u dvokrevetnoj sobi kreću od 11.288 dinara. Kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

 Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, kontaktiraćete direktno hotel.

 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA