Aviokarta Ohrid Beograd

Poštovanje,

Interesuje me najpovoljnija cena (sa taksama) za avio kartu iz Ohrida do Beograda. Putujem sa bebom, krajem jula, početkom avgusta. Da li možete da mi kažete i cenu povratne karte za Beograd-Ohrid u tom periodu?

Pozdrav

ODGOVOR

Na relaciji Ohrid Beograd, postoji sezonski direktan let avio kompanije Air Serbia,  tri puta nedeljno od 15. juna do 14. septembra: ponedeljak, sreda i petak.

Za putovanje krajem jula, početkom avgusta ukupna cena za kartu u jednom smeru, za odraslu osobu i bebu (starosti do 23 meseca) iznosi 16.621 dinara. U ovu cenu su uračunate sve takse i ne biste imali nikakve dodatne troškove.

Ponudu za ovaj let pogledajte na linku Ohrid Beograd. Ako vam ponuda odgovara, na istom linku možete da rezervišete i kupite karte.

Cena povratnog leta za destinaciju Beograd Ohrid, za vas i bebu iznosi 17.608 dinara (143 eura). Let je direktan, a avio kompanija je Air Serbia.

Online rezervaciju povratnog leta možete izvršiti na linku Beograd Ohrid.

Pogledajte sve direktne letove koje avio kompanija Air Serbia uvodi tokom leta do najatraktivnijih turističkih destinacija na linku Direktni letovi tokom letnjih meseci.

Rezervisane aviokarte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Detaljno uputstvo kako da rezervišete avionske karte na našem sajtu pročitajte na linku Online kupovina.

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata do Ohrida.

Pratite nas na društvenim mrežama, Facebook-u i Twitter-u, budite u toku sa aktuelnim promocijama.

 

Ohrid

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA