Direktan let za Ohrid

Otišla bih na Ohrid na par dana za Novu Godinu... Recimo, krenula bih 31.12. i vratila se oko 4.01.avionom. Ne moraju biti tačno ti datumi, ali nešto najpribližnije tome. Postoji li takav let? Hvala

ODGOVOR

Direktan let od Beograda do Ohrida postoji samo tokom letnje sezone. Poslednji let je 14.09. tako da za putovanje za Novu godinu nema letova do Ohrida.

Ponudu letova i cene karata za bilo koji drugi datum ili destinaciju pogledajte na Jeftine avio karte.

Ako vam je potrebna pomoć prilikom rezeravcije avio karte, detaljno uputstvo možete pročitati na linku Online kupovina

Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

 - tokom radne nedelje - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije, uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

 - vikendom - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29. Iz inostranstva nas možete kontaktirati putem Viber-a ili WhatsApp-a. 

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata do Ohrida.

Pratite nas na Facebook-u i Twitter-u, budite u toku sa aktuelnim promocijama.

Za putovanje u inostranstvo potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

Ohrid-crkva

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA