Aviokarte za Pariz, hoteli

Postovani,
Zanima me koji su datumi ostali slobodni za vašu promociju povratnih letova za Pariz od 163e, obzirom da mi odgovara bilo koji datum od 8. aprila/polazak, a vratila bih se do 20. aprila. Potrebne su mi 2 povratne karte.
Hvala!

ODGOVOR

Za putovanje za Pariz u periodu između 8.4. i 20.4. nažalost više nema avionskih karata za AIr Serbia (bivše Jatove) letove po promotivnim cenama od 163 eur.

 Najbolja kombinacija letova koju sam vam pronašla, a po najpovoljnijoj ceni je povratna avio karta za polazak 11.04. i povratak 20.04. Ukupna cena za 2 povratne avio karte sa svim uračunatim taksama iznosi 38.818 dinara.

 Let u odlasku obavlja avio kompanija Austrian airlines preko Beča, a u povratku Lufthansa preko Minhena.

 Ovu ponudu, kao i red letenja ostalih avio kompanija, a za isti termin putovanja, pogledajte na linku Avio karte Beograd Pariz. Izaberite let koji vam najviše odgovara i odmah online rezervišite avionske karte.

 Rezervacije karata je moguće obaviti i putem telefona, pozivom sledećih brojeva, radnim danima u periodu 9-20h:

  • +381-62-28-00-29, za pozive iz inostranstva i sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085, za pozive iz Srbije

 

 Naručivanje putnog osiguranja - online

 Uz kupljene avionske karte možete online da poručite i putno osiguranje, koje je poželjno da imate prilikom putovanja u Francusku. Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svojim podacima, a mi ćemo vam odmah poslati mailom instrukcije za uplatu polise.

 Izaberite opciju za plaćanje koja vam najviše odgovara, a nakon uplate na e-mail će vam stići polisa osiguranja.

 

 Opcije za plaćanje zdravstvenog osiguranja i avio karata

 Naručenu polisu osiguranja i rezervisane aviokarte možete platiti na nekoliko načina:

 Ako plaćanje obavljate iz Srbije:

  • radnim danima, od ponedeljka do petka - Master ili Visa karticom online - odmah nakon rezervacije, uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom
  • praznicima i vikendom - online, Master ili Visa karticom

 Ako plaćate iz inostranstva, to možete obaviti samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta, neposredno nakon izvršene rezervacije

 Rezervacija hotela u Parizu - online

 Preko našeg sajta, na linku Pariz - online hoteli možete da pogledate ponudu hotelskog smeštaja u Parizu.

 Kada pronađete odgovarajući hotel, preko istog linka možete da izvršite rezervaciju, za šta vam je neophodna neka od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, Diners Club ili American Express. Samo bih vam napomenula da se plaćanje hotela obavlja odmah nakon rezervacije.

 Ako kasnije budete imali bilo kakav zahtev za promenu ili otkazivanje smeštaja, potrebno je da kontaktirate direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA