Karta od Beograda do Štokholma za dete

Koliko kosta karta u jednom pravcu iz Beograda do Stokholma za dete od 6 god?

ODGOVOR

 Avionska karta od Beograda do Štokholma za dete u jednom pravcu zavisi od datuma putovanja. Na primer za poletanje 13.06. cena karte iznosi 22.398 dinara
 Ova cena se odnosi na Turkish Airlines let preko Istanbula
 Da pogledate red letenja i cene preko drugih kompanija kliknite na link Letovi za Štokholm

 Na gore navedenom linku unesite kao polazište BEG, kao odredište ARN, odaberite u kalendaru datum poletanja i kliknite na dugme Nastavi. Biće izlistani svi raspoloživi letovi sa cenama.

 

 Plaćanje avionske karte

 Ako vam je prilikom rezervisanja karte potreban neki savet ili asistencija, radnim danima u periodu od 9h do 20h možete nas pozvati telefonom na broj 062.280.029 ili na 0800-085085, ako zovete iz Srbije.

 Rezervisanu avio kartu možete iz inostranstva platiti samo online Master ili Visa karticom izdatom od strane bilo koje srpske banke.

 Za uplate iz Srbije imate nekoliko opcija za plaćanje na raspolaganju, pa izaberite način koji vama najviše odgovara:

  • gotovinski uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti
  • preko firme nalogom za prenos
  • e-bankingom
  • Visa ili Master karticom online, odmah nakon rezervacije

 Putno osiguranje

 Za vaše putovanje u Štokholm preporučujem vam da za dete kupite i putno zdravstveno osiguranje. Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svojim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA