Let do istanbula, maloletna deca

Poštovani,

Imam 17 godina i državljanka sam Republike Srbije. Planiram posetiti Tursku, da li će mi trebati saglasnost roditelja na aerodromu Nikola Tesla i na dolaznom aerodromu Sabiha Gocken. Molim vas odgovorite mi. Dosta sam pitala i ministarstvo unutrašnjih poslova i konzulat, ali mi oni nisu davali odgovor nego su me slali svi jedni kod drugih da pitam. Recite mi vi.

S poštovanjem

ODGOVOR

Maloletna deca ukoliko putuju sama obavezno moraju imati overenu saglanost oba roditelja u opštini ili sudu. Preporučujem da saglasnost nosite sa sobom pošto će Vam na carini sigurno tražiti da pokažete.

Ukoliko još uvek niste rezervisali let kompletnu ponudu pogledajte na linku Beograd Istanbul

cta-kompletna-ponuda-letova

Na linku Prevoz do Taksima saznajte kako je najlakše da sa aerodroma Sabiha Gokcen dodjete do centra grada.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA