Direktan let iz Beograda za Heraklion

Interesuje me direktan let iz Beograda za Heraklion, odrasla osoba i dete od 6 godina za 13.08. ukoliko ima, i koja je cena?

ODGOVOR

Direktan let iz Beograda za Heraklion iznosi 199 eura za odraslu osobu i 175 eura za dete. Polazak je 14, a povratak 24. avgusta. 

cta pogledaj letove

Da pogledate raspored poslaska kliknite na Sezonski let do Krita

Ako isključivo želite da letite 13. avgusta predlažem da pogledate ponudu letova regularnom avio kompanijom na linku Beograd Heraklion

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA