Let do Krita, do Herakliona ili Hanje

Da li ima karata za Chanju ili bilo koje mesto na Kritu za 14.08. a povratak 24.08?

ODGOVOR

Let do Krita, do Herakliona ili Hanje možete rezervisati za polazak od 13. do 24. avgusta. Cena avio karte do Krita je 199 eura za odraslu osobu, a 175 eura za dete.

cta pogledaj letove

Potrebno je samo da nam na info@aerogaga.com pošaljete upit da proverimo sa organizatorom da li još uvek ima mesta za odabrane termine putovanja.

Kliknite na Sezonski let do Hanje ili Direktno do Herakliona i proverite termine putovanja.

Ako isključivo želite da polazak bude 14. avgusta kliknite na Beograd Heraklion i proverite raspored letova.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA