Načini plaćanja avionske karte

Da li postoji neka druga mogućnost da se kupe karte osim Visa i Master card?

ODGOVOR

Plaćanje Visa ili Master karticom nije jedini način plaćanja, avionske karte možete platiti i kešom. Kliknite na način plaćanja koji Vam odgvara i saznajte više.  

Sva tri načina plaćanja važe isključivo za putovanje regularnom avio kompanijom. Kod Low Cost kompanija jedini način plaćanja je Visa ili Master kreditnom karticom. 

Izuzeci postoje jedino kod Wizz Air letova. Plaćanje možete obaviti i kešom, samo je potrebno da nam na info@aerogaga.com pošaljete destinaciju, tačne datume putovanja i imena putnika, mi pravimo rezervaciju za Vas i šaljemo vam instrukcije za plaćanje u banci ili pošti mailom. 

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA