Putno osiguranje za Crnu Goru

Postovanje,
Interesuje me koliko kosta putno osiguranje za dvoje u trajanju od 10 dana za Crnu Goru.
Hvala

ODGOVOR

Putno osiguranje za Crnu Goru

Cena putnog osiguranja za Crnu Goru za period boravka od 10 dana je 1075,57 dinara po osobi, za dve osobe ukupno 2151,14 dinara.


Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam na e-mail stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja
Napomena: putno osiguranje izdajemo samo za građane Srbije, tako da, ukoliko niste sa ovog područja zamolila bih vas da se obratite vama najbližoj osiguravajućoj kući.

Online kupovina avio karte za Crnu Goru

Cene avio karata za sve datume i destinacije proverite na linku Jeftine avio karte do Crne Gore

Kada pronađete let koji vam odgovara, odmah ga rezervišite online.
Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokarte pročitajte na linku Online kupovina.

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet, pozovite nas telefonom na 0800-085085 ili na +381-62-280029.

Načini plaćanja avio karte i putnog osiguranja

Rezervisanu avio kartu i putno osiguranje možete platiti na jedan od sledećih načina, u zavisnosti od toga odakle i kada vršite uplatu:

Radnim danima iz Srbije:

Iz inostranstva, kao i vikendom i praznicima iz Srbije plaćanje je moguće samo online Master ili Visa karticom

Rezervacija hotela

Ukoliko vam je potreban i hotelski smeštaj posetite link Hoteli - online rezervacije i proverite raspoloživost i cene za sve moguće datume i destinacije.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA