Putno osiguranje za Francusku

Postovani,
Interesuje me cijena putnog zdravstvenog osiguranja npr. za 6 dana boravka u Francuskoj.

ODGOVOR

Putno osiguranje za Francusku

Putno zdravstveno osiguranje za 6 dana boravka u Francuskoj košta 841.55 dinara, a polisu osiguranja možete naručiti online.

Potrebno je da popunite formular na linku Uniqa putno osiguranje, a putem mail-a ćete dobiti instrukcije za uplatu. Izaberite opciju za plaćanje koja vam najviše odgovara i čim izvršite uplatu, poslaćemo vam polisu osiguranja na mail.

Avionske karte za Francusku

Cene avio karata za bilo koji datum putovanja i destinaciju možete proveriti na linku Aviokarte za Francusku

Kada izaberete let koji vam najviše odgovara, možete odmah online rezervisati avionsku kartu.

Detaljno uputstvo kako da izvršite rezervaciju, pročitajte na linku Online kupovina, a ukoliko vam prilikom rezervacije karata bude bio potreban neki savet, pozovite nas telefonom na 0800-085085 ili na +381-62-280029.

Hoteli - online rezervacije

Ukoliko vam je potreban i smeštaj tokom boravka u Francuskoj, cene i ponudu hotela pogledajte na linku Hoteli - online booking

Imate veliki izbor hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA