Putno osiguranje za Nemačku

Postovani, kupila sam kod Vas povratnu kartu za 24.07.-26.07. BGD - STR preko FRA. Zanima me kako je i da li je regulisano putno osiguranje ili to moram sama posebno da kupim.
Hvala unapred

ODGOVOR

Putno osiguranje za Nemačku

U cenu karte nije uračunato putno osiguranje već se posebno naručuje.

Polisu osiguranja možete naručiti na linku Uniqa putno osiguranje.

Potrebno je da popunite formular svojim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara.

Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Rezervacija hotela preko interneta

Ukoliko vam je potreban i smeštaj tokom boravka u Crnoj Gori, cene i ponudu hotela pogledajte na linku Hoteli - online booking

Imate veliki izbor hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, kontaktirajte direktno hotel.

Avionske karte

Cene karata za bilo koji datum leta ili destinaciju proverite na linku Jeftine aviokarte

Kada pronađete let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete odmah i rezervisati kartu, a instrukcije kako da obavite online rezervaciju pročitajte na linku Kako da kupim?

Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA