Zdravstveno osiguranje za Crnu Goru

Koliko kosta zdravstveno osiguranje za Crnu Goru za 10 dana za porodicu, deca od 10 i 18 godina, ja i muz.

ODGOVOR

Zdravstveno osiguranje za Crnu Goru

Cena putnog osiguranja za Crnu goru za 10 dana je 1001,32 dinara za jednu odraslu osobu a za decu do 18 godina 667,17 dinara.

Da naručite polise potrebno je da popunite formular na linku Uniqa putno osiguranje, a putem mail-a ćete dobiti instrukcije za uplatu. Izaberite opciju za plaćanje koja vam najviše odgovara i čim izvršite uplatu, poslaćemo vam polisu osiguranja na mail.

Avionske karte

Na linku Aviokarte za Crnu Goru rezervišite let za datum kada planirate putovanje

Kada izaberete let koji vam najviše odgovara, možete odmah online rezervisati avionsku kartu.

Detaljno uputstvo kako da izvršite rezervaciju, pročitajte na linku Online kupovina, a ukoliko vam prilikom rezervacije karata bude bio potreban neki savet, pozovite nas telefonom na 0800-085085 ili na +381-62-280029.

Hoteli - online rezervacije

Ukoliko vam je potreban i smeštaj tokom boravka u Crnoj Gori, cene i ponudu hotela pogledajte na linku Hoteli - online booking

Imate veliki izbor hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA