Online prodaja - aviokarte, hoteli

Da li radi aerodrom, pošto su najavili štrajk?

ODGOVOR

Aerogaga se bavi prodajom avionskih karata, putnog osiguranja i hotelskog smeštaja preko interneta, a za servisne informacije u vezi funkcionisanje aerodroma je najbolje da kontaktirate direktno aerodrom za koji vas interesuje da li radi.

Informacije o većim aerodromima u Evropi pogledajte na linku Aerodromi.

Aerodrom u Beogradu regularno radi, a prema informacijama kojima raspolažemo i drugi aerodromi funkcionišu, nijedan aerodrom trenutno nije zatvoren zbog štrajka i za sada nema otkazanih letova.

Online prodaja za aviokarte

Detaljne instrukcije kako se vrši rezervacija i plaćanje karata, pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h.
Ako zovete iz Srbije, na raspolaganju vam je i broj 0800-085-085 i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona.

Kupovina avio karata preko interneta

  • Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:
  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: gotovinski uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom
  • Kada plaćanje obavljate vikendom iz Srbije ili iz inostranstva, to možete učiniti samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta online, odmah nakon rezervacije

 

Online rezervacija hotela

Na linku Online Hoteli možete da rezervišite sebi i hotelski smeštaj u mestu gde putujete. U ponudi postoji veliki broj hotela, pa kada pronađete odgovarajući hotelski smeštaj možete ga odmah rezervisati i platiti karticom, online.

Online naručivanje Uniqa putnog osiguranja

Uz kupljenu avionsku kartu omogućavamo vam da online kupite i putno osiguranje koje je poželjno da imate za putovanje u inostranstvo.
Dovoljno je da na linku Uniqa osiguranje unesete svoje podatke, a mi ćemo vam poslati predračun sa cenom putnog osiguranja. Čim evidentiramo vašu uplatu, polisa putnog osiguranja će vam biti poslata na mail.

 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA