Prevoz kućnih ljubimaca

Interesuje me cena transporta kućnih ljubimaca (kuče) konkretno za Vašington, Kaliforniju, Nju Delhi. Šta je potrebno od pratećih dokumenata za kuče - pošaljioca?
Da li kavez ulazi u troškove transporta i dali postoje posebni uslovi koji se odnose na isti? Da li je potrebna rezervacija? Interesuje me da li postoji mogućnost da troškove transporta plati kupac, kao i cenu za ljubimca po prijemu pošiljke, a naravno vašoj službi. Da li dostavljate na adresu pošiljku ili primalac mora doći na aerodrom destinacije? Nadam se vašem brzom odgovoru, Sandra

ODGOVOR

Cene transporta kućnih ljubimaca avionom su nešto skuplje od cene karata za ljude i različite su u zavisnosti od toga preko koje kompanije je se vrši prevoz.

Da bi pas mogao putovati avionom mora da ima validan karton o svim primljenim vakcinama i svoj pasoš.

Za kućne ljubimce koji putuju bez gazde možete se obratiti Cargo centru kompanije Air Serbia, njihov broj telefona je 011/2010286.

Što se tiče plaćanja moguće je samo pre leta i pošiljka se ne isporučuje na kućnu adresu.

Nešto više o načinu prevoza kućnih ljubimaca pročitajte na linku Uslovi prevoza.

Rezervacija avionske karte

Ukoliko želite da pas putuje sa putnikom potrebno je da rezervišete avionsku kartu do Vašingtona, Nju Delhija... ili koje god destinacije želite, a zatim da nam na info@aerogaga.com pošaljete tačne dimenzije i težinu psa. 

Kompletnu ponudu pogledajte na linku Najpovoljnije avionske karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA