Radna viza za Australiju

Devojka i ja bi smo otisli za Australiju da nastavimo zivot tamo kakve su na mogucnosti da odemo legalno, da dobijemo radnu vizu? Kome da se obratimo i sta nam od dokumenata treba? Ona je diplomirani socijalni radnik ima 23 godine, a ja sam el.tehnicar i drzavni reprezentativac u karateu imam 27godina. Oboje znamo engleski jezik.

ODGOVOR

Mi smo internet portal za prodaju avio karata online pa vam ne mogu dati informaciju za dobijanje radne vize za Australiju. Na linku Ambasada Australije pogledajte kontakt telefone gde možete dobiti prave informacije.

Kada dobijete vizu na našem sajtu www.aerogaga.com pogledajte ponude avio karata i online rezervišite.

Ako vam prilikom rezervacije karte bude bila potrebna moja asistencija, pozovite me telefonom na 0800-085-085 ili 062-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka).

Ako želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Ukoliko plaćanje avio karte može neko za vas da izvrši u Srbiji kliknite ovde 
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom. Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu da bi mogli da platite karticom

Obezbeđujemo garantovano najniže cene avio karata.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA