Slovenačka Ambasada u Beogradu

Vraćen sam sa granice Republike Slovenije, tačnije dana 26.09.2011. god, sa prelaznog mesta Obrežje iz razloga što imam zabranu za Švajcarsku, koju sam dobio u oktobru 2010 god. Zanima me da li bi moja zabrana za Švajcarsku uticala na dobijanju radne vize za rad u Sloveniji, ako bi mi poslodavac garantovao i uradio papire za radnu vizu? Molio bih za tu informaciju. Unapred hvala!!!

ODGOVOR

 Slovenačka Ambasada u Beogradu

 Aerogaga je sajt za prodaju avionskih karata za sve svetske destinacije putem interneta. Zato Vam preporučujemo da kontaktirate Ambasadu Republike Slovenije i sa njima proverite kakve su vam mogućnosti. Njihovi kontakt podaci su:

 Ambasada Republike Slovenije
 Dositejeva ulica 41, Beograd
 
 Tel: +381-11-303-84-77
 Fax:+381-11-328-86-57
 Dežurni telefon: +381-63-373-165
 E-mail: vbg@gov.si

 Cene avionskih karata za Sloveniju pogledajte na linku Jeftine avio karte Beograd-Ljubljanja.

 Online kupovina aviokarata

 Kada izabere let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete online da rezervišete i kupite karte.
 Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina.

 Ukoliko vam je prilikom rezervacije potrebna pomoć, pozovite nas na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h. Ovaj poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

 

 Plaćanje avionskih karata

 Rezervisane avio karte možete platiti Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije ili na neki od sledećih načina:

 Online putno osiguranje

 Za putovanje u inostranstvo potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti online preko našeg sajta na linku Uniqa putno osiguranje. Unesite potrebne podatke, a mi ćemo vam u roku od 24 sata poslati predračun za uplatu osiguranja, za izabrani period boravka u inostranstvu. Po vašoj uplati stići će vam polisa osiguranja na mail.
 
 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA