Avio karta Tuzla Malme

Koliko košta avio karta Tuzla Malme?

ODGOVOR

Avio karta Tuzla Malme najpovoljnija je za putovanje preko avio kompanije Wizz Air, koja letove na ovoj relaciji obavlja ponedeljkom, sredom, petkom, i nedeljom. Cena avio karte zavisi od datuma putovanja, tako da vam savetujem da sami izvršite pretragu letova na našem portalu kada budete znali datume putovanja.

U polje Polazak iz unesite TZL (za Tuzlu), u polje Sletanje u unesite MMX (za Malmo), izaberite datume putovanja u rubrikama Datum polaska i Datum povratka i dobićete sve raspoložive letove sa detaljima o letu i cenama. U cenu avio karte nije uračunat predati prtljag, njegoova cena zavisi od destinacije i datuma putovanja.

Ako je veličina prtljaga 42x32x25cm ili manja, možete besplatno da ga unesete u avion. Prtljag mora da stane iznad sedišta ispred vas. Napomena: Ukoliko veličina ručnog prtljaga prelazi navedene limite, ručni prtljag će biti transportovan kao prtljag i biće naplaćen.

Čekiranje putem interneta je dostupno između 30 dana i 3 sata pre zakazanog vremena polaska leta. Kliknite ovde kako biste se čekirali putem interneta i za više informacija o online čekiranju. 

Plaćanje karte za letove low cost kompanije obavlja se jedino putem Visa ili Master kartice na sajtu.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete me kontaktirati na:

  • +381-62-280029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
  • Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Skype - username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nas možete kontaktirati putem e-maila info@aerogaga.com

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

malme

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA